Servicii Webmail

Transfer automat

Transferul automat este un mod simplu pentru crearea de alias-uri de e-mail. Un bun exemplu ar fi daca popescu@simplu.ro vrea sa obtina toate e-mailurile primite de ion@simplu.ro. Prin intermediul interfetei expeditor, un proprietar de site web poate face acest lucru cu cateva clicuri.

Mailing Lists

Mailing Lists creeaza o interfata simpla pentru crearea de liste de discutii personalizate Mailman. Prin intermediul interfetei liste de discutii, proprietarii de site-ul pot crea noi liste de discutii in cateva secunde. Interfata de asemenea, permite proprietarilor de site-ul modificarea listelor de discutii circulante prin intermediul interfetei Mailman.

Rapoarte de livrare

Rapoartele de livrare a permit unui proprietar de site web sa revizuiasca e-mailurile trimise de pe contul sau. Acest lucru ofera proprietarul site-ului un instrument puternic pentru a diagnostica si a depana problemele de e-mail.

Webmail

Caracteristica Webmail ofera acces bazat pe web la conturile de e-mail si, mai important, capacitatea titularul contului de e-mail de a efectua actiuni-cheie pe conturile lui. Interfata Webmail ofera urmatoarele functionalitati: filtrarea e-mail, rapoarte de livrare, Modificarea parolei, Abilitatea de a crea si de a modifica raspunsuri automate.

Raspuns automat

Proprietatea creaza un raspuns automat la email-uri in anumite conturi. Raspuns la un e-mail de confirmare a comenzii, raspuns auto poate lasa clientii sa stie ca un proprietar de site web sau cont de e-mail, a primit e-mailul. Acest instrument poate crea, de asemenea, un raspuns automat la nici un cont de raspuns.

Account Level Filtering

Caracteristica nivel de filtrare pentru cPanel, permite proprietarului site-ului sa creeze filtre. Acest lucru permite email-uri care indeplinesc anumite criterii care urmeaza sa fie tratate in moduri specifice. Proprietarii de site-uri pot crea un filtru care se transfera pe e-mailul care indeplineste criteriile.

Mail Delivery Route

Livrare Route ofera un alt instrument puternic pentru proprietarii de site-uri pentru depanarea problemelor de e-mail. Acest instrument va permite un proprietar de site web sa:
Creeza un e-mail de test care prezinta calea completa a unui e-mail de la serverul local la adresa de e-mail de la distanta.

Import Addresses/Forwarders

Adresele de import permit crearea in vrac de e-mailuri si adrese de e-mail transportoare separate prin virgula fisiere (CSV​​), Excel șs spreedsheets (xls). Prin acest instrument de e-mail, conturi, parole, cote pot fi create in vrac, printr-o metoda rapida si nedureroasa.

SpamAssassin

SpamAssassin este un instrument puternic care cauta in mod automat prin e-mail semnele de spam. Asa cum multi proprietari de site-uri pot atesta, spam-ul este una din partea cea mai tulburatoare a conturilor de email.

Autentificare email

Functia Autentificare Email permite proprietarilor de site-uri sa semneze e-mailuri prin DomainKeys identificate Mail (DKIM). Acest lucru permite destinatarilor de e-mailuri din domeniul proprietar de site de a certifica ca mesajele trimise sunt cu adevarat de la domeniul din care se pretind a fi.

Arhiva emailuri

Caracteristica de arhivare e-mail permite utilizatorilor sa salveze mesajele primite, trimise sau lista de discutii pentru o anumita perioada de timp. Mesajele arhivate sunt stocate in directorul-mail al utilizatorului in home.

Prin interfata de administrator la conturile de e-mail proprietarul poate sa:

  • Creeze conturi noi de emailkb-cpanel-login
  • Sa schimbe parolele conturilor existente
  • Sa schimbe marimea conturilor
  • Acces la email prin portalul webmail
  • Auto-Configurare locala a conturilor
  • Sa stearga oricare cont de mail

 

Contactati-ne

Vanzari

+40.367801 140

Email: office{at}host-web4u.com

Log in