Inregistrare domenii web

PretuRI domeniiDescopera preturile noastre competitive.

tara perioada de inregistrare perioada minima PRET(EUR)/1 an
.Ro Romania Instantaneu* nelimitata € 8.10
.COM.Ro Romania Instantaneu* nelimitata € 8.10
.ORG.Ro Romania Instantaneu* nelimitata € 8.10
.INFO.Ro Romania Instantaneu* nelimitata € 8.10
.FIRM.Ro Romania Instantaneu* nelimitata € 8.10
.WWW.Ro Romania Instantaneu* nelimitata € 8.10
.tm.Ro Romania Instantaneu* nelimitata € 8.10
.rec.Ro Romania Instantaneu* nelimitata € 8.10
.com Lume Instantaneu* 1 an € 8.10
.net Lume Instantaneu* 1 an € 8.10
.org Lume Instantaneu* 1 an € 8.10
.EU Uniunea Europeana Instantaneu* 1 an € 8.20
.link Internet Instantaneu* 1 an € 5.00
.click Internet 60 zile 1 an € 6.60
.de Germania 2 zile 1 an € 8.90
.BE Belgia Instantaneu* 1 an € 8.90
.RE Franta 2 zile 1 an € 12.90
.FR Franta 2 zile 1 an € 12.90
.nl Olanda Instantaneu* 1 an € 12.90
.es Spania Instantaneu* 1 an € 12.90

* Pentru domeniile .ro, plata se face o singura data pe o perioada nedeterminata (Momentan ROTLD nu solicită plata periodica. Pentru mai multe detalii, vizitati pagina ROTLD)

CONFIDENTIALITATEA DOMENIULUI – PROTEJEAZA-TI IDENTITATEA

Pentru toate inregistrarile la nivel mondial de nume de domeniu, ICANN (The Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), este necesar sa oferiti date complete si corecte de contact pentru a inregistra un nume de domeniu. Stiati ca ICANN prevede ca detalii de contact personal trebuie sa fie listate pe o baza de date publica, care este denumita in mod obisnuit un serviciu WHOIS? Serviciul WHOIS este accesibil de oricine pe internet. Prin urmare, atunci cand va inregistrați un domeniu, riscati expunerea numelui, adresei, e-mailului, si numarul dvs. de telefon pentru spam, firme de marketing, precum si a fraudelor on-line. Cu confidentialitatea noastra WHOIS, puteti avea siguranta ca intimitatea dumneavoastra este protejata.

SFATURI PENTRU ALEGEREA UNUI NUME BUN DE DOMENIU

Foloseste un nume scurt—numele lungi sunt mai greu de retinut.
Respecta aria geografica—Daca afacerea ta se adreseaza unui tari anume se recomanda folosirea extensiei .xx corespondenta tarii respective (.ro = Romania).
Nume in legatura cu domeniul de activitate—Fa un nume memorabil pentru clientii tai si ajuta domaniul sa fie indexat corespunzator in motoarele de cautare.
Pronunta numele ales cu voce tare—Daca se incurca limba in gura s-ar putea sa nu fie cea mai buna adresa pentru siteul tau. Pastreza-l usor de pronuntat.
Cumpara si domeniile similare —Daca detii avpopescu.ro, e recomandat sa detii si avocatpopescu.ro. Cum te-ai simti daca el ar fi detinut de altcinva?
Cumpara si extensiile alternative—Protejeaza-ti brandul inregistrand si domeniile alternative (ex.:.com, .eu, .net etc.).
Domeniul este indisponibil!—Fa o cautare  WHOIS pentru a verifica cine detine domeniul si incearca sa negociezi achizitionarea lui, sau roaga-ne pe noi si incercam sa-ti obtinem domeniul dorit.

Contactati-ne

Vanzari

+40.367801 140

Email: office{at}host-web4u.com

Log in