Informatii generale despre inregistrare domenii web

Cine detine dreptul de proprietate a domeniului web?

Cand inregistrati un nume de domeniu la noi, veti avea dreptul deplin de proprietate asupra lui. Acest lucru inseamna ca puteti muta numele de domeniu in alta parte sau puteti modifica orice doriti. Aveti control complet asupra numelui de domeniu.

In cat timp va fi activ domeniul meu web?

Dupa ce numele de domeniu a fost inregistrat (sau transferat, daca este cazul), dureaza de obicei aproximativ 12-24 de ore pentru a fi activ. Toti furnizorii de internet trebuie sa actualizeze dosarele lor (DNS) pentru a reflecta locatia noului site-ului.

Va fi o intrerupere in functionarea site-ului la transferul gazdurii?

Nu exista nici un downtime asociat cu transferul unui nume de domeniu spre Web4U Host. Odata ce domeniul este transferat veti dori sa schimbati DNS-ul de pe domeniul dvs. pentru a indica spre serverele noastre. Daca veti face schimbari serverelor DNS, aceasta poate introduce downtime de pana la 24 ore.

Cat timp dureaza actulizarea DNS-urilor?

Din momentul in care ai schimbat DNS-ul de pe numele dvs. de domeniu pentru a indica spre serverele noastre va dura aproximativ 12-24 de ore pentru ca modificarea sa se propage de-a lungul internetului si sa devina activ. In acest timp site-ul dvs. poate fi indisponibil si nepropagat pe deplin prin intermediul internetului.

Voi avea acces nelimitat pentru a actualiza si a face modificari la paginile mele?

Ai acces nelimitat prin FTP si Web-based File Manager 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Ca atare, puteti crea si actualiza paginile Web de pe computerul dumneavoastra precum si incarca fișiere pe site-ul dvs.

Pot accesa adresa domeniul meu cu sau fara „www”?

Da, vei putea accesa adresa de domeniu cu sau fara „www” in fața numelui de domeniu. Exemplu: [http://www.domeniul-tau.ro] sau [http://domeniul-tau.ro] este acceptabil, in functie de preferinte.

Care sunt informatiile DNS ale Web4U Host?

Primary Name Server: NS1.HOST-WEB4U.COM
Primary Name Server IP: 37.187.150.205
Secondary Name Server: NS2.HOST-WEB4U.COM
Secondary Name Server IP: 5.39.117.60

Contactati-ne

Vanzari

+40.367801 140

Email: office{at}host-web4u.com

Log in