Informatii generale despre certificarea SSL

Ce este securitatea SSL?

Protocolul SSL este standardul Web pentru criptarea comunicatiilor intre utilizatori si SSL (Secure Sockets Layer). Datele trimise printr-o conexiune SSL sunt protejate prin criptare, un mecanism care previne interceptarea si manipularea frauduloasa a oricaror date transmise. SSL ofera firmelor si consumatorilor increderea ca datele private trimise la un site Web, cum ar fi numere de card de credit, sunt pastrate confidentiale. Clientii stiu cand au o sesiune SSL cu un site web, atunci cand browser-ul lor afiseaza un mic lacat si bara de adrese incepe cu un https. Certificatele SSL pot fi folosite pe servere web pentru securitate pe Internet si e-mail, cum ar fi IMAP pentru colectarea e-mail..

De ce am nevoie de securizarea SSL?

SSL ofera firmelor si consumatorilor capacitatea de a colecta date private, cum ar fi numere de card de credit, intr-un mod sigur si confidential. Daca intenționati sa colectati orice fel de informatii sensibile de la clienții dvs. ar trebui sa aveti un certificat SSL pentru a cripta datele. De asemenea, unele legi necesita acum procesarea tranzactiilor securizate si protectia informatiilor despre clienti. Acest lucru este cunoscut sub numele de Conformitate PCI Conformitate sau Payment Card Industry.

Ce este un certificat SSL?

Secure Sockets Layer (SSL) este un protocol utilizat in mod obișnuit pentru gestionarea securitatii unei transmisii de pe Internet. SSL utilizeaza un strat de program situat intre Internet Hypertext Transfer Protocol (HTTP) si Control Protocol Transport (TCP). SSL utilizeaza sistemul public-privat si cheia de criptare de la RSA. Cu un certificat SSL de pe site-ul Web orice informatie trimisa catre serverul web sunt criptate, ceea ce face imposibila interceptarea sau furtul datelor. Acesta afișeaza, de asemenea identitatea proprietarului site-ului Web, precum si numele autoritatii independente care a verificat identitatea, cum ar fi GeoTrent sau Comodo.

De ce sa cumpar un certificat SSL de la Web4U Host?

In cazul achizitionarii certificatului de la firma noastra va asiguram instalarea gratuita pe serverul web si suport pentru corectarea eventualelor erori .

In cat timp se intaleaza certificatul SSL?

Dupa achizitonarea si achitarea certificatul daca persoana de contact tehnic raspunde rapid la omologarea e-mailului, intregul proces poate fi incheiat in termen de 24 de ore.

Contactati-ne

Vanzari

+40.367801 140

Email: office{at}host-web4u.com

Log in