cPanel usor de utilizat

Usor de utilizat

cPanel este un panou de control web-based, care permite administratorilor de web sa gestioneze rapid site-uri web, conturile si numele de domenii. Acesta ofera butoane usor vizuale care ofera utilizatorilor un control imediat asupra multor functii de web, cum ar fi: Baze de date, fisierele site-ului, conturile de e-mail.

Instalare usoara

Dezvoltatorii cPanel au facut incarcarea si gestionarea fisierele usor, chiar si pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu managementul site-ului. Tabloul de bord ofera o usor „Notiuni de baza Wizard”, care te plimba prin transferurile de fisiere initiale si procesele de configurare e-mail. Utilizatorii noi gasesc pas-cu-pas tutoriale extrem de utile, si sunt ghidati prin fiecare proces.

Aplicatii la un clik distanta

cPanel ofera optiuni usor de utilizat atat pentru dezvoltatorii web cu experienta sau fara experienta. De exemplu, utilizatorii pot instala cu usurinta aplicatii, cum ar fi WordPress prin simpla apasare a unui buton WordPress situat in tabloul de bord instalare. Acest tip de instalatie cu un singur buton este convenabil, usor si rapid.

Acces facil la baza de date

cPanel ofera sarcini usoare de gestionare a bazelor de date. Creati baze de date, modificati tabele, alocati spatiu pentru o baza de date si alte functii pot fi efectuate prin intermediul butoanelor la vedere clare din cPanel. Dezvoltatorii web care au nevoie de gestionarea extensiva a bazei de date pot accesa cu usurinta baze de date MySQL si chiar adauga optiuni PostgreSQL.

Backup

Majoritatea dezvoltatorilor web cu experienta va pot spune ca un site web fara o copie de rezerva este ca si cum nu ati avea site. cPanel face usor copii de rezerva la toate fisierele. Trebuie doar sa faceti clic pe butonul „Backup Wizard” si cPanel va va ghida in procesul de backup baze de date, e-mail si site. Odata ce rezerva este efectuata o puteti descarca in computer sau sa-l trimite-ti la un alt server.

Gestionati cu usurinta site-ul dvs. cu tabloul de bord cPanel

cPanel este cea mai familiara interfata de web management din lume, oferind un cpanel-logo-300x78set de unelte cPanel care permit proprietarilor de site-uri sa-si gestioneze fisierele site-ul, bazele de date, conturile de email, certificari de securitate SSL, transferuri de fisiere FTP si mai mult. Este unul dintre cele mai populare tablouri de bord interfata web.

Contactati-ne

Vanzari

+40.367801 140

Email: office{at}host-web4u.com

Log in