Confidentialitate

Web4U KoBo este autorul acestui site web si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor. Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu, Web4u KoBo fiind liber de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea acestui site sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe acest site.

Informatiile despre produse, caracteristicile si preturile lor corespund realitatii de la momentul inscrierii lor pe site sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului. Aceste informatii sunt oferite doar cu titlu informativ si nu sunt si nu trebuie sa fie considerate ca o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de Web4U Host. Web4U Host nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea materialelor de pe site.
Web4U Host colecteaza informatii pe acest website, in conformitate cu legislatia romana in acest sens. Site-ul plaseaza un „cookie” pe calculatorul vizitatorului, adica un mic fisier utilizat strict pentru autentificarea automata a utilizatorului la vizitele ulterioare. Colectarea datelor se face prin:

– Formularul de inregistrare utilizator. Datele sint folosite in vederea trimiterii de informatii precum si trimiterii de oferte atractive din partea Web4U Host (in functie de preferintele setate de utilizator).
– Formularul de contact. Datele trimise de utilizator vor fi folosite in vederea contactarii ulterioare de catre Web4U Host

Informatiile culese sunt utilizate pentru optimizarea site-ului si a serviciilor oferite clientilor de Web4U Host si partenerii sai. Prin accesarea acestui site va dati acordul la folosirea in scopurile mai sus mentionate a informatiilor colectate de Web4U Host pe acest site.

Adresele IP ale vizitatorilor acestui site sunt utilizate de Web4U Host pentru o buna administrare a site-ului si pentru statistici de uz intern care permit o mai buna deservire a clientilor nostri.

Web4U Host nu este responsabil pentru continutul si utilizarea site-urilor catre care apar legaturi de pe site-ul Web4U Host. Politica de confidentialitate a acelor site-uri poate diferi de politica Web4U Host de confidentialitate. Faptul ca site-ul Web4U Host contine legaturi catre alte site-uri nu inseamna ca Web4U Host sustine, aproba sau este responsabil pentru continutul de pe acele site-uri sau pentru utilizarea lor.

Site-ul Web4U Host este protejat prin cele mai noi si mai puternice tehnici si metode de securitate. Informatiile personale trimise de utilizatori pe acest site sunt protejate atat la utilizarea online cat si offline a site-ului. Web4U Host depune diligenta necesara si posibila pentru a proteja informatiile personale ale vizitatorilor site-ului.

Prezenta Politica de confidentialitate se supune dreptului intern roman. In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul Web4U Host. In cazul in care dupa trecerea acestui termen nu se ajunge la o intelegere, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca din aceeasi structura administrativa cu sediul Web4U Host.

Web4U Host isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui website, precum si Politica de confidentialitate si Termenii legali, fara nici un fel de notificare prealabila.

Contactati-ne

Vanzari

+40.367801 140

Email: office{at}host-web4u.com

Log in