Cloud

Partajeaza orice tip de fisier

Partajarea de fisiere si de foldere in cloud este o joaca de copil. Pur si simplu creeaza o legatura si trimite-o la prieteni sau familie, care se vor accesa utilizand un browser web. Ce ar putea fi mai util decat stocarea fisierelor și partajarea lor utilizand un serviciu?

Date sincronizate de oriunde

Ai un dosar cu continut sincronizat pe toate computerele. Tot ceea ce trimiteti si fixati in acest dosar este stocat automat pe Cloud, iar acestea devin disponibile pe tableta, smartphone si prin intermediul aplicației web. Daca modificati un fisier de pe computer, acesta va fi actualizat pe restul dispozitivelor.

Pe calculatorul tau, pe smartphone etc.

Aplicatie disponibila pentru Windows, Mac si Linux Desktop. Aplicatii mobile pentru iOS (iPhone / iPad), Android, BlackBerry si Windows Phone 8. Aplicatia web este accesata prin intermediul unui simplu browser web.

Incarca documentele direct in spatiul liber de stocare online folosind o interfata web sau aplicatia pentru PC-uri si telefoane mobile. Folosind aceleasi aplicatii, puteti accesa apoi fisierele de oriunde – in miscare, la casa unui prieten sau la strada de pe telefonul smartphone.
Cloud storage -- SS 450pxl

Depozitare in cloud pentru toate tipurile de fisiere – muzica, clipuri video, fotografii, etc.
Sincronizare automata a dosarelor pe computerele.
Partajarea de fisiere si foldere prin intermediul unui link actiune.

Contactati-ne

Vanzari

+40.367801 140

Email: office{at}host-web4u.com

Log in