Securizeaza domeniul tau / Fa navigarea mai sigura.

Avantaje Certificare SSL

Utilizarea tehnologiei SSL ofera un grad mai mare de confidentialitate si de siguranta decat o conexiune web criptata. Aceasta reduce riscul ca informatiile sa fie interceptate si utilizate incorect de o terta parte. Multi vizitatori ai site-urilor web au mai multa incredere sa impartaseasca informatii personale atunci cand stiu ca utilizeaza o conexiune SSL.

logo validare domenii securizate cel mai bun pret comanda
Premium SSL Wildcard comodo-ov-corner-product Organization (OV) Subdomenii Multiple € 139.00 / an Comanda acum
Instant SSL Pro comodo-ov-corner-product Organization (OV) Domeniu Unic € 50.99 / an Comanda acum
Essential SSL essential-ssl Domain (DV) Domeniu Unic € 28.99 / an Comanda acum
Essential SSL Wildcard essential-ssl Domain (DV) Subdomenii Multiple € 98.99 / an Comanda acum
Comodo EV SSL trustlogo-corner-of-trust-ev-ssl Extended (EV) Domeniu Unic € 144.99 / an Comanda acum
Comodo EV SGC SSL trustlogo-corner-of-trust-ev-ssl Extended (EV) Domeniu Unic € 154.99 / an Comanda acum
Positive SSL positivessl Domain (DV) Domeniu Unic € 8.95 / an Comanda acum
Positive SSL Wildcard positivessl Domain (DV) Subdomenii Multiple € 93.99 / an Comanda acum
Instant SSL comodo-ov-corner-product Organization (OV) Domeniu Unic € 36.99 / an Comanda acum
Premium SSL comodo-ov-corner-product Organization (OV) Domeniu Unic € 68.99 / an Comanda acum

Nota

Certificatul SSL trebuie sa fie instalat pe serverul de web. Prin urmare contati pe sprijinul nostru pentru asistenta cu generarea CSR si instalarea SSL.

Notiuni introductive SSL (https:)

Cand faceti afaceri online cu clientii, s-ar putea sa fii nevoit sa soliciti clientilor informatii la un moment dat, de exemplu, daca se aboneaza la buletinul informativ sau transmit o comanda. Pentru a va ajuta sa protejati informatiile clientilor dvs., exista o tehnologie denumita „SSL” (Secure Sockets Layer), care cripteaza datele transmise de la un browser web la un server web. Adresele web securizate prin SSL incep cu https:, nu cu http:, astfel ca unele persoane se refera la SSL sub numele de „HTTPS”. Cand culege anumite informatii personale si financiare, AdWords impune utilizarea unei conexiuni SSL in pagina dvs. web.

Verificarea existentei SSL In paginile web

Majoritatea browserelor web afiseaza o pictograma in forma de lacat cand se stabileste o conexiune SSL. Consultati indicatorii SSL ai browserului Google Chrome

Cea mai simpla modalitate de a verifica existenta conexiunii SSL este sa introduceti în browser adresa web incluzand https:// la inceput, de exemplu, https://adwords.google.ro. Daca in browser apare o pictograma in forma de lacat, faceti click pe aceasta pentru informatii suplimentare, confirmand astfel existenta unei conexiuni securizate. Daca nu apare o pictograma in forma de lacat, aceasta inseamna ca pagina nu este securizata prin SSL.

Retineti ca multe site-uri web utilizeaza SSL numai in anumite pagini, unde se transmit informaţii delicate, cum ar fi o parola sau un numar de carte de credit.

Contactati-ne

Vanzari

+40.367801 140

Email: office{at}host-web4u.com

Log in