Backup R1Soft

Rapid

Backup-urile incrementale se fac la nivel de bloc in loc la nivel de fisier. Nivelul de bloc de backup ofera mai multe avantaje, inclusiv viteza de completare a unei copii de rezerva, o reducere drastica de disc si retea I / O, capacitatea de a efectua backup-uri la fiecare 15 minute si nici o penalizare de performanta pentru serverele care au un numar mare de fisiere.

Tehnologii verificate

Managerul de Backup este solutia nr.1 de rezerva dezvoltata pentru industria de web hosting, folosita de peste 1000 de furnizori de servicii de la cei mici la marile centre. Protejeaza peste 300.000 de servere, Managerul de Backup Server este folosit de o varietate de platforme de hosting.

Platforme multiple

Windows & Linux / Physical & Virtual. RedHat, CentOS, Ubuntu, Debian, SUSE si Linux kernels. VMWare, Hyper-V, Citrix XenServer, Parallels Cloud Server, Parallels Virtuozzo si KVM. Microsoft SQL Server, Exchange si MySQL (inclusiv MariaDB si Percona Server).

Scalable

Mii de servere, cu o consola web-based. Arhitectura extensibila, Managerul de Backup permite adaugarea de noi arhive.

Flexibilitate in recuperarea datelor

Punctele de recuperare individuale sunt usor accesibile prin intermediul interfetei web unde utilizatorii pot selecta fisiere individuale, directoare sau sisteme intregi de fisiere sa fie restaurate in cateva minute. Cand dezastru loveste intr-adevar, un server complet poate fi recuperat.

Disk Safe Replication

Diskul Safe poate fi reprodus integral offsite fara deconectare oferind utilizatorilor libertatea de a desfasura o replicare, fara teama de a pierde date.

Rapid, inteligent, accesibil Server Backup Software

Rapid – Backup in cateva minute cu Server Backup Manager utilizand protectie continua a datelorContinuum-R1Soft-logo-2

Multi-chirias – politici multi-chirias pastrate separat intre clienti

Multi-platforma – Windows, Linux, Physical si Virtual environments

Contactati-ne

Vanzari

+40.367801 140

Email: office{at}host-web4u.com

Log in